Laat je huid opnieuw jong ogen

Rimpelopvullende injecties of fillers worden gebruikt om lijntjes, rimpels en het volume van de huid te herstellen en zorgen voor een frisse en jeugdige uitstraling.
Met het verouderen wordt de huid dunner en verliest ze haar volume. Om uw huid haar jeugdige en frisse uitstraling terug te geven, gebruikt dokter Goelen rimpelopvullende injecties, ook gekend als fillers, om fijne lijntjes en diepere rimpels op te vullen en de gezichtscontouren te verbeteren. 

Deze injecties zorgen ervoor dat de reeds aanwezige stoffen in de huid terug worden aangevuld en uw huid haar veerkracht terugkrijgt. Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en u kan uw normale activiteiten onmiddellijk hervatten.

Voordelen van rimpelopvullende injecties (fillers)

 • Jeugdige uitstraling
 • Strakke en volle look
 • Rimpels en holtes worden op een natuurlijk uitziende wijze opgevuld
 • Volgens wetenschappelijk schema
 • Biologisch
Vermijdt injecties van dermale fillers rond elke vaccinatie
In het algemeen wordt aanbevolen om injecties van dermale fillers rond elke vaccinatie (inclusief COVID-19) te vermijden. Dit om het risico op overprikkeling van het immuunsysteem te minimaliseren welke de prestaties van de behandeling zou kunnen verstoren en zou kunnen leiden tot onverwachte bijwerkingen. 
Het is ondertussen gebleken dat de symptomen, als ze zich zouden voordoen, van voorbijgaande aard zijn en worden opgelost met de behandeling van antihistaminica en steroïden.
  
Bovendien is er momenteel onvoldoende data beschikbaar om een verband te leggen tussen Covid-19 vaccinaties en HA-vullers. 

Rimpelopvullende injecties toepassingen

 • Opvullen neuslippenplooi
 • Meer volume lippen
 • Opvullen diepe rimpels
 • Wegwerken wallen onder ogen
 • Behandeling donkere kringen
 • Opvullen rimpels mondhoeken
Behandeling
Op basis van de wensen van de patiënt bepaalt dokter Goelen welke methode en welk materiaal het meest aangewezen is om de patiënt te behandelen en het gewenste resultaat te bereiken. 

Afhankelijk van de te behandelen zone zal deze eerst verdoofd worden. Na de injectie kan tijdelijk wat roodheid of een zwelling ontstaan. Deze zal enkele dagen tot 2 weken aanhouden.
Resultaat
Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en verbetert nog in de daaropvolgende weken. De injectie wordt geleidelijk aan afgebroken, afhankelijk van het product, de zone, het eigen metabolisme en de eerdere behandelingen. Een jaarlijkse terugkomst volstaat voor de meeste patiënten. 
Nazorg
Indien roodheid of zwelling ontstaat kan u de behandelde zone koel houden. Blauwe verkleuringen kunnen met make-up makkelijk gecamoufleerd worden. 
Nevenwerkingen
Complicaties zijn bij deze techniek zeer zeldzaam. Er bestaat echter steeds de kans op een infectie of een allergische reactie.