Stop haaruitval en stimuleer de groei van dikker en sterker haar.

DR.CYJ hair fillers is een innovatief product bestaande uit biopeptiden en hyaluronzuur. Deze worden geïnjecteerd in de huid om de haardichtheid en haarsterkte te bevorderen.
Hyaluronzuur is een suikermolucule die door het eigen lichaam wordt aangemaakt en onder andere voorkomt in onze huid en ons haar. Deze stof wordt in de medische- en schoonheidssector voor verschillende doeleinden gebruikt. Het zorgt er onder andere voor dat je haar minder uitdroogt en sterker wordt. 

Tot slot bevat de filler ook 7 verschillende biopeptiden die werken op de bevordering van haargroei en de afname van haaruitval.

Voordelen van DR.CYJ Hair Filler

  • Remt haaruitval af
  • Herstelt haarfollikels en hoofdhuid
  • Stimuleert de groei van dikker en sterker haar
  • Bevat 7 gepatenteerde peptiden die het proces van haargroei en -verlies beïnvloeden

Toepassingen van haar stimulerende injecties

  • Elk type van niet-verlittekende alopecia
  • Dun en zwak haar
  • Haarverlies
  • Vergroten van het succes van hun haartransplantatie
  • Voor mannen en vrouwen van elke leeftijd
Behandeling
Dokter Goelen bekijkt samen met u welk behandelplan het beste past bij uw specifiek haarprobleem.

De behandeling met DR.CYJ Hair Filler gebeurt steeds zonder anesthesie. Voor een optimaal comfort kan er wel een verdovende gel op de huid aangebracht worden. Na een grondige ontsmetting wordt de filler op verschillende plaatsen van de hoofdhuid geïnjecteerd. 

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om enkele herhaalsessies in te plannen na de standaardbehandeling.
Resultaat
Al na de eerste behandelsessie wordt het haaruitvalproces afgeremd. In de daaropvolgende sessie stimuleert dokter Goelen de bloedsomloop van de hoofdhuid. Hierdoor herstellen de haarfollikels en groeit het haar dikker en sterker terug. 

Klinisch onderzoek, uitgevoerd door Caregen, toont veelbelovende resultaten voor deze behandeling: na 8 weken neemt de haardichtheid met gemiddeld 22,3% toe. Ook de haardikte stijgt met 26%.
Nazorg
Om de filler gelijkmatig te verdelen en eventuele pijn te reduceren wordt aangeraden om de huid zacht te masseren. Indien besproken met dokter Goelen kan de massage gecombineerd worden met een kalmerende lotion.